14.8.11

3 Cerita Hari Ini : 14/8/2011

Jeng2..
Assalamualaikum...hari ni awal sikit aku wat entry pasal 3 Cerita yang Di peroleh Info nya dari
hehe...hadoi2...1st skali aku buka2 page tu kan...aku ternampak pasal
 LELAKI USIA EMAS & DANGDUT SAHUR 
perhh..menarik jugak..apa lagi..jom3 tgk bawah sikit lagi..hehe..
zzzzz~! 


KUALA LUMPUR: Memalukan apabila ramai lelaki hidung belang, termasuk berusia emas, terperangkap dengan pakej ‘dangdut sampai sahur’ di sebuah kelab dangdut terkenal di ibu kota hingga sanggup mengabaikan tanggungjawab sebagai ketua keluarga dan lelaki Islam pada bulan mulia ini.


Hadoi2...Poning Kopalo den....
apa laa nak jadi manusia zaman sekarang...kononnya bulan puasa ni aktiviti maksiat pon x henti cari rezeki ?
haha! bodoh nye statement...x payah la nak cakap cari rezeki dgn menari dangdut kelab2 malam ni..
hadoiiii =_= haram ttp haram....grrr...bengap nyeee aishh...minta di beri petunjuk la kat dorang2 ni...
lagi satu..pasal PAKCIK' yang da  EMAS pon masih lagi nak pegi jugak..da tua tu pergi la wat amal2..
kan nanti kena tarik nyawa time tengah menggelek tu macam mana..insaf la pakcik..
yang muda pon sama.xpayah la nak wat keje x elok ni...OK! renung2 kan..ok next cerita...


KUALA LUMPUR: Sekurang-kurangnya 5,000 mangkuk bubur lambuk berjaya dihasilkan oleh 300 sukarelawan pada program Bubur Lambuk 1Malaysia Amal Media anjuran Kelab Kebajikan, Sukan dan Rekreasi (KKSR) Jabatan Pengarang The New Straits Times Press (M) Berhad (NSTP) di Balai Berita, di sini, semalam.

Turut mengacau bubur lambuk itu adalah beberapa artis, antaranya Mila Jirin, Kilafairy, Iqa Mentor 5, Shiha Mentor 5, Chomel Fana dan Ad Azhar.

Pelajar antarabangsa Universiti Taylor dari Korea, Jeon Sang Hoon berkata, pembabitannya dalam program itu sedikit sebanyak mendedahkannya kepada budaya kemasyarakatan yang wujud di kalangan rakyat Malaysia dalam membantu golongan memerlukan.
-Cerita macam ni ok sikit nak dengar..ni x..cerita buruk je asyik dengar..ehehe..nice oNE! ..tapi kalau boleh pakai la tudung yg pmpn tu..dah la haram...menyusahkan orang lain lagi kalau rambut korang masuk dalam bubur teww :P chill =)  hihi..


KUALA LUMPUR: Kebiasaannya bazar Ramadan dikaitkan dengan jualan makanan murah atau sederhana tetapi lain pula di Taman Melawati, di sini, apabila sebuah gerai menawarkan udang kara bakar berharga RM100 seekor.

Perhh..dengar je pon aku da tak nak.thanks je la. =_= 









2 comments:

akmal afiqah said...

belikan aku satu udang tu. peliss peliss pelissss... e.e

aHmaD haRieZ FuzeIN said...

udang ? udang apa ? hahaha! xnk ahhh =_= udang tu..erkk.. murah sangat..berhhh haha~