13.8.11

Suasana Dalam bas & menaip Dalam geLap..Stail Ben..

.....
........broom2~!
ke kanan...ke kiri...ke kanan..ke kiri .....kepala aku pusing naik bas Mutiara....ok...ni 1st time aku buat entry kat dalam bas dalam keadaan gelap gelita..mengharap kan cahaya screen laptop aku je.....fuh..nak gak try wat style
Ben..taip blog kat dalam kenderaan....ahaahah! :P

fuh..kali ni lega aku naik bas..selesa bhaii....xda sapa2 kacau...xda orang..bas pon kosong2....
aku naik bas kat greenwood pada jam 9.45 malam..kazen aku Din datang Hantar aku..
aku nak balik kelantan ni sebab hari isnin aku ada perbicaraan kes accident aku yang dulu tu,,,
pergi mahkamah la aku nampak gaya nya hari isnin ni....tapi esok aku nak pegi wat lesen motor aku dulu kat pejabat JPJ..ehehe..dapat lesen motor B full..wuhuhuHU~..ahaha!

ok...lenguh jugak type entry dalam bas ni ek..duk bergoyang2 ke kanan ke kiri..perhhh....tahan je la..nk jd blogger setailll lebih~ hahah! perh...nsb la aku ada pon yang leh pasang lagu MP3...ahaha!
sekarang aku tgh dengar lagu "Sixth Sense-Menyesal"..jiwang sat...

best gk typing entry dalam gelap & kat dalam bas ni ek..ahahaha! setaill..ahaah! :P nak letak gambar pon xda gmbr...ini entry je pon jadi la kan ? ahahah! aku tahu..xda nye orang nak baca entry yang bosan xda gambar pape ni...ada gambar pon xda orang nak tengok..ahahahah! k la..cukup la entry yang pendek,merapu,xda keje...

doa kan aku selamat sampai di kelantan..dan di harap kan kata2 Munirah Ismail tidak menjadi realiti...minta jauh aku dari di kacau Bapuk...ahahahaha! LOL ..k Assalamualaikum selamat malam =)

2 comments:

hana said...

jaga diri leklok..
duk dalam bas leklok..

aHmaD haRieZ FuzeIN said...

Alhamdulillah da sampai =)