12.8.11

3 Cerita Hari Ini : 12/8/2011


HAHA! ok..kali ni aku nak post pasal berita isu semasa yang berlaku di sekeliling kita..info adalah daripada Metro
hari ni pasal Buaya,Along,Asid...



KUCHING: Bunyi bising ayam dalam sangkar ketika waktu sahur mengejutkan seorang penduduk Kampung Tanjung di tebing Sungai Sarawak, di sini apabila pemeriksaannya membawa kepada penemuan seekor buaya sepanjang kira-kira 1.5 meter, pagi semalam.





Ok.yang ni lagi la..pandai jugak 'Along' cari peluang ek.siot je....time2 macam ni pon da baham orang...sial btul.....jangan la nak ikut ceti haram ye wahai umat islam..banyak lagi cara lain ! trick dorang je wat
 'pinjaman istimewa' konon nya.. =) pasti kan raya anda kali ni Meriah dengan Family tercinta! jauhi ceti haram!


Astaghfirullah...
ada lagi kes2 macam ni =_= aku tak tahu la nak cakap apa...bulan2 pose ni kan...emm...kesian gadis tu...
huhuhu.kalau nak samun..samun je la..jangan la nak perkosa orang..da lepas perkosa dia pergi simbah asid lak..kalau nak simbah atas muka sendiri xpe gak.ni kat muka gadis tu..sadis aku dgr citer ni.huhu
di harap kan gadis tersebut bersabar byk! ..insyaAllah akhirat nanti tuhan memberi balasan yang sepatut nya ! ..ok..
untuk gadis2 bujang yang duduk di rumah sewa especially dak2 student yg duduk kat luar..pasti kan anda tidak duduk berseorangan di rumah & ketika balik ke rumah.sentiasa beringat ok! jaga diri elok2.......




2 comments:

pepol said...

semoga penjenayah tersebut mendapat balasan yg setimpal di atas perbuatannya..

aHmaD haRieZ FuzeIN said...

pepol : huhuh.AMIN!..jahat gila kot..syaitan da kena ikat pon ada lg anak buah dia..huhu~