16.7.11

SEDiH PiLU FRUST UPU PUNYA PASAL

GULP! aku punya semangat duk tunggu Result UPU nih...mlm sblm kuar result ni pon aku duk tggu..kul3 lebih baru aku..then pagi tu aku lpas subuh aku tak tido.duk tunggu..duk post countdown kt facebook..semangat tak semangat aku time tu..sekali TUP2..sampai je masa cek....LINE mula buat hal..tambah la lagi debaran dlm hati aku ni..skali bila dpt cek...aku tgk2..

"PERMOHONAN ANDA KE IPTA TIDAK BERJAYA"

....aku macam tak caya...time tu perasaan aku da HANCUR gila dah..then aku try lagi skali..tetap gak keluar benda sama.macam kat bawah ni haa =_= sedih bhai.

....arini..... pada 16/7/2011 ...semua orang tgh duk sibuk2 nk print borang U masing2..duk mencari2 partner masing2..kot dpt Uni kos sma ke..aku ni..duk sedih sebak je la tgk dorg.. =_= nak bercakap dorg pon malu....
nk cakap apa lagi sekarang....dah mmg musim ckp pasal masuk U..xkan aku yang tak dapat U ni nak join =_= kan? xptt2...so better aku jauh kan diri aku..mencari partner2 senasib dgn aku je la nk buat geng borak2..lau aku tgur dorg pon...bukan nak layan...nsb ada kwan2 yg tgur aku.thanks la korang..huhuhu
doa kan aku la dapat masuk U nnt...bia dapat rayuan ni... Ok..thanks =_= 



Uh...xda rezeki lagi la aku nampak nya..aku da semangat nak cakap pasal Universiti yang aku bakal pergi..sekali tgk..UPU cam haram jadah =_= xdpt Uni mana2...nasib badan la..tak da rezeki aku..apa2 pon...
aku try RAYUAN tu dlu..DOA kan aku kawan2... DOA kan aku..huhuhuh.. =_= sedih bhai.... apesal aku tak dapat aku tak tahu la....orang lain dpt ok je..result pointer muet semua lebih kurang aku je semua..tapi kenapa aku tak dapat..... huhhuhu...kawan2 aku yg len pon ada jugak yg tak dapat...dorang punya Pointer lagi jauh tggi dri aku..tapi nsb sama an aku..xpe la..Kita try lagi la..mgkn xda Rezeki lagi kt kita kot...rezeki kita lambat sikit.DIA nak uji kita..sabar2...huhuhu...jangan nk buat kerja bodoh sgt la.. OK..aku redha....

13 comments:

OP said...

sabar la...sentiase ada hikmah di sebalik semuanye...
be strong, man!

Mrs. Farhan said...

Masih ada lagi ruang kedua. Pasti ada hikmah di sebalik tu. So sekarang ni, planning untuk buat rayuan kat UiTM ke, atau planning untuk cari kerja dulu. jangan give up k. bersedih dan meratapi nasib itu boleh, tapi biarlah cuma sekejap. jgn lama2 sgt tau. pasti Allah nak bg yg terbaik untuk hariez kan.

goodluck k. do your best. =D

aHmaD haRieZ FuzeIN said...

Pqah : uhuhuh... ok..thanks.....insyaAllah aku try.

Mrs.Farhan : uhu....skrg planning nk try Rayuan UPU tu dlu.....then nak tggu 2nd intake kata nya ada kt UITM...yg apply via uitm...nak kerja..kerja apa xthu ==' x kot....nk smbg gak stdy bulan9 ni..mudah2an dpt la..doa kan sy! em.......insyaAllah sy dpt.... & thanks .

farinasyauqina said...

jen.. jange duk sedih oke. ado hikmah lako. mano tau Allah nok bagi lagi baik ko mg.. xse wi ko mg kos lekeh2.. so tunggu rayuan nanti k.. aku confirm mg akan dapat punyer! :) insyaAllah.. buat solat hajat byk k geng!

aHmaD haRieZ FuzeIN said...

farina : huhuh...thanks.. & tahniah ko mg sbb leh buat Medic =) ...ngaji molek pahni..nnt jd Doktor Na doh la..ehehhe...Dc.Na ..ehehe..em....doa kt deh..em...insyaAllah .. =)

min @ moy said...

Sabar pujen, Kita hidup kena ingat, Allah jadikan kita atas muka bumi ni, adalah rezeki masing-masing. adalah rezeki tu. Setiap ujian yang kita terima, akan angkat darjat kita di hadapan Allah. apa yang kita perlu, usaha, doa tawakal.

setiap kebaikan yang kita lakukan, pasti kita akan dapat kebaikan.

July Spring said...

takpe, buat rayuan, insyaAllah dapat. tahu tak bila result rayuan UPU keluar?

asmanissa p osman said...

sabar la ye. buat la rayuan tu. aku doakan kau dapat ye. amin!!

aHmaD haRieZ FuzeIN said...

Muhaimin : derr..thanks..huhu...insyaAllah..doa kan aku dpt UPU nnt yg rayuan...huhu..

July Spring : uhuh..em...insyaAllah..minta tlg doa kan ek =) em...Rayuan thu nnt 27Hb Julai.. =)

asmanisa : huhuh..thanks =) insyaAllah aku dpt...amin..

aien said...

bro try la mintak UTP....sekarang bukak permohonan tuk SEPTEMBER intake....just a suggestion :)

aHmaD haRieZ FuzeIN said...

Aien : em...UTP susah kot..xlayak tuk org mcm sya =) .xpe la..tggu rayuan UPU tu je la.. btw thanks for the suggestion..hehe... :)

July Spring said...

ohh 27 ek? time buat rayuan tak nampak pulak dia tulis tu, pasti ek?

thanks. ^^

aHmaD haRieZ FuzeIN said...

JUly Spring : huhuhu....dia da tunda da.tp mmg mata ni nampak laaa 27julai +_______+ .huhuh... 19september lak..yaaa